Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Sobotka je jak hrouda slizu, které najednou narostla páteř a teď drží fazónu. Zato má můj obdiv, ale je to zřejmě upgrade vratný a případná zpětná fáze by ho měla postihnout již mimo vládu, proto můj hlas nemá.

Mučedníků máme rozhodně více, asi se vám vykouřili roky komunistické hrůzovlády a jejich veřejné popravy, ale to nic Milada Horáková vás strašit nebude, neb to byla charakterní žena.

Dle Vaší logiky musí mít dotyčný ruce opuchlé až hrůza, protože na co šáhne to hoří a platí to i pro nohy, což je poznat na jeho každém kroku. Chápu, že bez chlastu se to nedá vydržet.

Ono i ohýbaní zákonů u financů neprochází i když je nevědomé. Své o tom mohou říci holandští námořníci a tisíce firem, které jsou hrdými držiteli zajišťovacích příkazů vydaných FŘ i jen při podezření, že jiná cizí firma neodvedla DPH. Bohužel firma je držitel in memoriam, protože pokud tohle na vás z čista jasna vyplivne datová schránka, je po vás v tu chvíli veta. Někteří musejí mít hřbety pěkně ohnuté a někteří mají povoleno být jaksi rovnější, že ano.

0 2
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik