Diskuse

Karlovarský festival, aneb módní policajtkou fakt nebudu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Taky pravidelně sleduji promenádu V.I.P. na červeném koberci a činím si názor na jednotlivé toalety dam. A pak si své hodnocení porovnávám s reakcemi módní policie. Někdy se s ní shodnu, někdy ne. Ona obvykle ví, co je trendy, ale opět je tu osobní názor, ba co, i sympatie k dotyčné či nikoliv. Osobně též považuji hnědé zdobení límečku modelky Peštové za zcestné, byť k němu ladilo psaníčko.

Stejně, Pírče, budeme sledovat závěrečné gala, abychom okoukly, co vynese Věrča, viď!?

0 0
možnosti
Foto

Přesně; ještě že je na začátku. Právě to "trendy" je na zabití - protože ať to sluší nebo je, hlavně že je to "in". :-P

0 0
možnosti
Foto

Podívejte... fakt do toho nemluvte. Vážně ne. Módní policie tak zcela mimo není, skoro bych řekla, někde zbytečně přísná. Pořád lepší než nehorázné komentování , co by spravilo to a to u Jitky Č. Pokud k tomu přidáte amatérský výkřik o modelu Ani. G. a okomentujete šperky Zuzany S., evidentně absolutně necítíte , že prvoplánovost na těchto akcích a ani v pravé módě nevyhrává. A mimochodem - Uma je prostě krásná. Krásná, protože taková, jaká je... přirozená uvolněná nádherná ženská, která si nehraje na - možná špatně očekávaný - styl příjezdu princezny Kate.

3 0
možnosti
Foto

Uvědomujete si, že co se Umy týče vlastně se mnou souhlasíte - vzhledem k tomu, co o ní všichni psali?

A inu ano - prostě jsou věci, které se mi líbí, a pak jsou jiné, které ani druhoplánově nemusím...

Nějak nepociťuji v čem je můj názor horší, než jakési módní policie...teda jistěže až na to, že netuším, která módní zrovna bije, páč je mi to fuk.;-)

1 0
možnosti