Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Asi vnímáte situaci nějak jinak. Já jsem ani tak hlasitě neslyšel kritiku opozice, jako stížnosti lékařů, ředitelů nemocnic, zubařů, policistů, záchranářů, prostě lidí v první linii, že mají naprostý nedostatek zdravotnického materiálu. Tam vláda silně podcenila situaci. Nouzový stav byl vyhlášen pozdě, ústřední krizový štáb byl svolán pozdě, ještě koncem ledna vláda tvrdila, že roušek a respirátorů je dost.

Dvěma slovy: Naprosté selhání. Nebýt Prymuly a Hamáčka, dopadlo by to velice špatně.

2 2
možnosti
JZ

J85o33s48e36f 88Z96e10m31e92k

23. 3. 2020 10:24

Vy jste taky jeden z těch, co všechno ví nejlíp. Karma autorce.R^

2 1
možnosti
PP

P54e40t53r 97P32e97c89k38a

23. 3. 2020 10:05

Tak Praha to vymyslela s ochranou cestujících v autobusech takto: cestující roušky ano, řidiči dle Ropidu ne... Děkuji magistrátu a p. Hřibovi za skvělou zprávu... Pochopil bych to u řidičů v tramvaji, v uzavřené kabině, ty autobusy... Někdo musel asi totálně zešílet.

1 0
možnosti
VD

když vony ty mrchy koronavirový sou tak malý, že se procpou všude. Pokud by kabiny v tramvajích byly přetlakové, tak by to možná fungovalo, ale jinak asi ne.

0 0
možnosti
VB

Důchodkyně pod dojmem ohrožení adoruje domnělého zachránce. Na něco se upnout musí, že.

Nejde o roušky pro lid, ti si je ušili, s stejně jak si začnou vyrábět plicní ventilátory a stavět si dálnice (neschopná vláda nemehel toho není mocna), ale o respirátory pro zdravotníky.

To je hlavní bohatství, které nesmí dojít.

1 2
možnosti
JH

J11a30n 19H74r76u88b28e97š

23. 3. 2020 9:33

Řeším stejné dilema. Za normálních okolností bych Babiše nevolil ani náhodou. Ale už několikery volby jsem svůj hlas odevzdával s velikým skřípěním zubů a pochybnostmi hraničícími s jistotou, že strana, které ho dávám, si ho vůbec nezaslouží. Jenomže teď se ztrapnila ještě ubohoučkým poštěkáváním jako když vás tahá za nohavici takový ten otravný malý pejsek. Takže s pocitem, že jsem se zbláznil já a nebo doba, ve které žiju, příště to možná tomu Babišovi hodím. Kdyby teď byli ve vládě ODS, piráti a lidovci, tak bychom mohli akorát vyvěsit tibetskou vlajku a nebo vypovědět smlouvu nějakému čínskému městu s počtem obyvatel jako celá naše republika. Proti koronaviru by to sice moc nepomohlo, ale mohli bychom se plácat po rameně, jak jsme to těm Číňanům nandali.

8 2
možnosti
IL

I53v79a61n 89L52a36c73k92o

23. 3. 2020 7:22

Sarkasmus a cynismus? Vy si fandíte. Pouze povrchní plácání trapně maskující sdělení toho, na které straně klečíte. Váš výběr, vaše vizitka.

2 6
možnosti
ZD

Tragédie, hysterie a nemoudrost na vaší straně. Vaše vizitka nejen na této diskusi.

2 0
možnosti
FS

Paní autorko, prosím o odpověď:

Myslíte si, že premiér, který stále zdůrazňuje nevyspání a přepracovanost (říká, že je 20 hodin denně v práci), musí osobně chodit kontrolovat velkosklady potravin a sezvat k procházce a pokecu s majiteli mezi krabicemi všechny TV štáby? Myslíte si, že šíleně nevyspaný premiér musí osobně vítat v jednu hodinu v noci letadlo z Číny v Praze a druhou noc v Pardubicích, tam debatovat mezi krabicemi s reportéry a zdržovat vykládku? Nestačila by mu informace do postele - ano, letadlo v pořádku přiletělo a může spát dál? Atd. atd. atd. Myslíte si, že toto je správné manažerské řízení anebo jenom divadélko pro těch potřebných 35 % oblouzněných voličů???

7 10
možnosti

Štěstí že nemám televizi. Nedávno jsem byl na návštěvě a běžela tam ČT24. Celou dobu koronavirus a Burešův důležitý xicht se tam objevoval snad dvacet minut.

1 3
možnosti
Foto

Bohužel vir je tak mrňavý, že běžnou rouškou proletí jako moucha drátěným plotem, své klady má psychické. (rouška) Co se týče kritiky vlády, Bush ml. se o tom vyjádřil takto:

Je škoda, že ti co ví jak řídit stát, jsou zaneprázdněni prací v holičství, či řízením taxi.

11 0
možnosti

Člověk brankou projde, ale ti, co použijí auto či autobus, se při průjezdu kvalitní brankou se zlou potážou.

0 0
možnosti
KP

politiku v teto dobe delaji jen politicke hyeny.....

18 0
možnosti
ZD

Stručné a výstižné.

5 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik