Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem si právě přečetla ( a vzápětí zaplatila) na ČEZ-online nedoplatek elektřiny společných prostor. A jako každoročně jsem vznesla požadavek - ne, nebudu platit měsíčně, budu platit čtvrtletně. Mě to už snad ani nesere, dělám to léta, rok co rok... :-!

0 0
možnosti

P75a80v72e10l 73V89é55b64r

3. 6. 2020 16:57

Úřední šiml žádá sobě obroku...

3 0
možnosti
Foto

...a já, hloupá ženská, si myslím, že bych mohla vystačit se selským rozumem.;-D

2 0
možnosti
Foto

Aby jejich tvůrci mohli dokázat svoji nezbytnost a důležitost.

3 0
možnosti

Jsem svědomitý obíhač úřadů ! Zážitků už na knihu - známostí na čekatelských lavičkách kopec ! Za svůj životní úspěch považuji sehnání 17 razítek na stavbu RD - Neuvěřitelná "Childe Haroldova pouť ! Klasika úsměvů - Hurá, už to máme všechno ! Nemáme, chybí vám Kolek - Koupím ! Kolky zde nevedeme! :-)

3 0
možnosti

Smyslem úspěchu je, aby jste na baráku měla ceduličku ! Energetická náročnost objektu ! Starý barák je většinou na energie náročný, jak o tom svědčí účty za otop. K ničemu - musíte mít ceduličku ! Podobě pokroku nelze zabránit - U moderních plyn kondenzovaných ohřivadel je plechová vložka k ničemu - Již se používá plastová ! Stačí pohled pěšího - Na kryty komínů z chodníku ...

Obecně - podnikat se dá jakkoliv. Není nic lepšího, když to zařídí stát! Revize všeho - Vody, plynu, elektřiny, STK, přezouvání gum aut, EET - certifikace, ap. Revizor Chlestakov, jako živnost kontroly - Je Činnost nesmrtelná ! (Máte ceduličku) ? :-)

3 0
možnosti

J56a85n 85H59u46r18k73a

3. 6. 2020 14:37

toliko má citace...největším zlodějem je stát...R^

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS