Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Za virus vláda nemůže, ten vynalezli komoušové v Číně a jako všichni totalitní vládci tajili průšvih až do poslední chvíle, až už bylo pozdě. Vláda může za to jak nezvládla krizové řízení a zbytečně umřelo v ČR mnoho lidí, za to jak rozkradli peníze na předražené nákupy, zato jak koketovali s nepřátelským Ruskem o Sputniku, za naprostý rozklad ministerstva zdravotnictví, za to jak nás nechala ve štychu, pomozte si sami, za krachování malých a středních podnikatelů a důsledkem je raketový růst cen, a další.

Komunisté, momentálně prý demokratická strana (asi sranda, nebo co), má podržet u vlády totalitního vůdce a kapitalistu co druhým bere a sám sobě dává. Navíc s ním uzavřeli kšeftařskou smlouvu, na kterou se vůdce vykašlal (expresivně), protože vůdcové na smlouvy kašlou, totalita vidí jen sebe.

Vláda už dávno neměla důvěru, jen se to teď potvrdí a už do voleb žádné zásadní zákony.

8 0
možnosti
MK

M68i66l43a79n 70K72e33s40l

1. 6. 2021 23:22

Tak jsem se díval na tiskovou konferenii,kde čtyři Šmoulové a jedna Šmoulinka dávali na známost,že se rozhodli zamést s naší veleneschopnou vládou.Zametali by zametali jen to pometlo chybí.Holt na ty komunisty není spolehnutí.Pomineme li,že toto šmoulí vystoupení stejně jako celá ta odvolávací akce nemá žádný smysl,dozvěděli jsme se přece jen něco zajímavého.Z pléna zazněl dotaz : Kdo bude příštím premiérem.Dotaz vzbudil rozpaky.Ujala se slova hlavní plkna ODS Statiaura ,nebo jak se jmenuje, a prohlásila : No přece Péťa Fialů.Osm let nám již tímto ODS vyhrožuje.Nechci mluvit za naše voliče,ale já mám v tom úplně jasno.Já a Péťa Fialů rozhodně,příští čtyři roky,premiérem nebudeme.Potom se chopil mluvy šéf Pirát Bartoš.Ten prohlásil,že o tomto se bude rozhodovat až po volbách a ne pře nimi.Tak nevín,co si o něm myslet.Rok trénuje na premiéra a nyní se zapírá.Tak nevím budeme mít premiérů více nebo úplně někoho jiného.Jak to tak vypadá, bude nutné vládu rozšířit na dva premiéry a nejméně dvacet ministrů a něurekom jejich poradců nebo politických náměstků.

1 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že Ústecký kraj má tu čest, aby z jeho kandidátek vybírali naši spoluobčané žijící všude možně v zahraničí, a lídrem Pirátů v tomto kraji má být Bartoš (což ostatně pokládám za důvod, proč se tak "kamarádí" s prézou), tak je Fiala bez šance...;-)

0 0
možnosti
ZZ

Pokus o vyslovení nedůvěry vládě je jen další hloupé, zbytečné a nedomyšlené divadlo opozice.

Místo odhlasování potřebných zákonů, budou raději opět zbytečně žvanit o nutnosti něčeho úplně zbytečného.

:-P:-P:-P

7 7
možnosti
OU
MB

Současná vláda, žádnou důvěru nemá. Je presentována zhruba 19%. Já ji řadím mezi nejhorší od r. 1989. Důvod je jednoduchý. Populistické, primitivní rozdávačno - bez existence reforem. Je skutečně smutné, že nic - Nadgeračního založeno nebylo. Abychom mohli říci - ANO vnuku jsem hrdej, byl jsem u toho !

V jednom bodu, ovšem slib byl dodržen. Jsme světoví! Žádná vláda nevyměnila tolik ministrů zdravotnictví, málo vlád se může pochlubit úmertností na Covid, 2-3 místo ČR je hjezké. Žádná vláda se nemůže pochlubit, že má v čele agenta Stb, kterému PČR uzavřela spis a doporučuje jej k soudu. Žádná vláda se nemůže pochlubit tím, že má premiéra, který svého syna nechal veřejně vyhlásit úředním blbem ! Nu a žádná vláda se zřejmě nebude moci pochlubit, že toto všechno socialisté i komunisté podporují ...! To Vám sděluji s důvěrou ... :-)

9 3
možnosti
MB

Milý Zdeňku. Rozumím tomu, že mé vypsané se Vám nelíbí. Nechápu ovšem, jako tu realitu, mínus změní ? Buďte korektní, sdělte v čem nemám pravdu. Děkuji ... :-)

3 0
možnosti
PN

:-) jj, jestli komouši vytrollí ty naše strážce demokracie, tak to bude moc hezký den. Už se těším na ty nové blogy.....

1 0
možnosti
Foto

Tipuji, že komunističtí poslanci při hlasování o vyslovení nedůvěry vládě opustí jednací sál a tím vládu Andreje Babiše podrží. :-P

7 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 1
možnosti
JD

A kdo to má být ten odříznutý? ODS s TOP a Lidovci? Nevládli už tito odborníci náhodou?

6 2
možnosti
ZH

Já doufám, že Babiš už konečně dovládne. Čím dřív, tím líp...

10 2
možnosti
Foto

Čím dřív právě může být nevhodně... nechala bych to na říjnové volby. Ale to je jen můj názor.:-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik