Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P79e31t67r 31J42í22l44e85k

23. 1. 2023 3:02

Do školy jsem začal chodit před šedesáti lety. Tehdy jste nám vy komunisté lili do hlav, jak jsou kapitalisté špatní a jak je dobré, že lid zlikvidoval kulaky.. Nyní jste soudružko úplně obrátila kabát? Vím, z Kremlu dnes vane jiný vítr...

1 0
možnosti

Pletete si paní Křehotovou s Fialou.

:-P

0 0
možnosti

J13o72s66e27f 56S63u51k

22. 1. 2023 12:48

"Nezávidět" Babišovi jeho peníze ale znamená tolerovat způsob jejich "vydělání". A ten není zrovna čistý. Protože pokud někdo nechává upravovat zákony tak, aby jeho firmám přinášely vyšší zisky (prostřednictvím jím ovládané koalice ve sněmovně, případně jím samým na jednání Rady v EU), to není nic, čím by se mohl chlubit, pokud tvrdí, že mu ty firmy již nepatří. Mám konkrétně na mysli orientaci na biosožky I. generace, na které jsou jeho chemičky stavěny, na úkor biosložek II. generace, na které se přechází ve vyspělém západním světě A to nemluvím ani o dalších způsobech, kdy ničil konkurenci zaklekáváním ze strany finančáku a další jeho způsoby likvidace konkurence. A o způsobu čerpání dotací EU se raději ani zmiňovat nebudu.

2 0
možnosti
Foto

Nikdy bych netolerovala způsob vydělávání peněz, aniž ostatně cokoliv jiného, jež by bylo v rozporu se zákony.

Takže k úpravě zákonů - účelově se o to snaží kdekdo od 90. Někdy to projde, jindy ne. Evidentně i demokracie má svá omezení.

0 0
možnosti
Foto

Jéje. Přijeďte na Hanou.... :-/

2 0
možnosti

Anebo na Ostravsko

1 0
možnosti

P21e54t38r 94A90g34u14l22á95r

20. 1. 2023 16:26

Ono je vydělat a vydělat. Přeji bohatství třeba pánům Dědkovi nebo Frolíkovi. Postavili společnosti od nuly a jsou přinosem pro společnost i region kde pracují a žijí. Nejsou to sobci a myslí i na druhé. Nejsou to narcisové a necítí potřebu se nike ukazovat. Nevím o tom, že by Babiš něco vymyslel a vybudoval nebo postavil. Jen Čapák a to ještě za hodně podivných okolností. Všechno co má od někoho koupil za peníze nejasného původu. Když s kýmkoliv mluví, je to jája a ostatním dává najevo jak pohrdá všemi, kdo mu nedávají za pravdu. To video ze školy bylo všeříkající.

32 4
možnosti
Foto

Chápu, že závidíte. A tak to vztahujete na druhé. Jisté pochybnosti nezpůsobuje velikost majetku, ale jak k němu přišel.

Solidnímu podnikateli jde o tom, aby jeho produkt zvítězil na trhu a mohl být na něho hrdý. Zisk je až na druhém místě a má sloužit hlavně na investice do modernizace provozu.

Mafiánu jde především o zisk, který pak akumuluje pro vlastní uspokojení. A jeho metody jsou na hraně zákona.

27 3
možnosti

Nikdy jsem vám karmu za článek nedal a opět vám ji nedám.

Je mi jasné, že je vám to úplně jedno. To je informace pro zdejší blogové prudiče.

1 0
možnosti
Foto

Nóóó, jestli tím míníte, že je mi jedno, kdo usedne na Hrad, tak to vskutku ano. Na rozdíl - dokonce i od kandidátů - si uvědomuji poměrně přesně, jaké má préza pravomoci... Takže spíš preferuji "reprezentativní figuru, která nebude dělat ostudu".

3 1
možnosti

J51i77r38i 81T51i56c37h93y

20. 1. 2023 15:26

Ta zavis do jiste miry prispela k uspechu komuniticke ideologie.

0 0
možnosti
Foto

J30a12n 52S71v79a38t83e50k

20. 1. 2023 15:11

Nejde o to ŽE je vydělal, ale JAK je vydělal (DEZA, zaklekávání na konkurenční firmy, o pověstném "prvním milionu" raději ani nemluvit)...

Já nezávidím peníze nikomu (nikdo si to s sebou do hrobu nevezme), nicméně některé jeho výroky (o kandidátech tradičních politických stran vs. já jsem politik, který má zkušenosti - tak co z toho platí?), které vypouští, jak se mu to aktuálně hodí (inu co čekat od populisty, že?), prostě nezkousnu - proto je pro mě Babiš a celý ten jeho Agrofertí spolek nevolitelný!

19 4
možnosti

Někdo nemá rád Babiše, jiný zase Pavla.

Ovšem vaše argumenty jsou víc než trapné. Svůj názor stavíte na smyšlenkách, které média hojně šířila a které se zubem času vypařily, jako pára nad hrncem.

Nicméně zůstal po nich pouze smrad, který tato média šířila - a toho smradu se chytáte a vydáváte jej i dnes za pravdu.

;-(

5 5
možnosti

Omlouvám se, ale nějak jsem to nepobral. O čem to vlastně je? Je to divná Babišovab volební agitka? Je to agitka neagitka proti bohatým? Je to stěžování důchodce na vše a všechny? Je to....? Co to, proboha, je?

12 2
možnosti
Foto

Je to mé hodnocení současné volební kampaně, z něhož plyne (podle mne jasně), že jsou mediálně hloupé hlášky, ať už se týkají hodnocení peněz protikandidáta, nebo vlastního věku a krásy ...:-P

3 1
možnosti

karma dolu, aspon symbolicky

ja taky podle Csakove nehodnotim vsechny moravaky, slezany, a ty z hlucinska (abych uspokojil vsechny)

4 1
možnosti

nebo podle Babise vsechny slovaky

3 1
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 30,03
  • Průměrná čtenost 2269x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik