Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

T30e98r26e79z55a 29H30o26l80á

20. 1. 2023 14:09

Prosím? Co je to za slovní salát?

11 0
možnosti
DV

D97a81v16i50d 54V36l89k

20. 1. 2023 13:06

O čem tenhle blog vlastně je?Ten hloupý argument ,že jakmile kdokoliv kritizuje Babiše, tak mu závidí známe už z minulosi, je to takový trumfíček jeho propagandičky. Co mu jako máme závidět? Ty jeho otřesné vztahy se synem? Tu jeho nehoráznou hltavost a chamtivost? Nebo to jeho neustálé trapné lhaní a hysterické ječení?

27 7
možnosti
Foto

J61i73r86i 80C36i28z

20. 1. 2023 13:04

Vazena pani, Vas blog je plny pravd. Pro nektere zde na diskusi jsou vase pravdy videny soucasnymi volbami prezidenta a vylivaji si svou frustraci na vsem, co neni podle jejich pohledu. Jak to probihalo v 90tych letech je znamo dostatecne pro ty, co si chteji fakta zjistit. Z mnoha byvalych vekslaku nebo ruznych prominentu pred r.89 se stali miliardari tim, ze po znamosti s privatizatory z Prognostickeho ustavu UV KSC dostali souhlas k prevzeti podniku, na ktere si vzali jakoby pujcky od statnich bank a tyto pujcky nikdy nevratili. Proto byla zrizena Konsoldacni agentura, kam silene dluhy shromazdovali, a tyto dluhy odkupovali ti sami, co je nadelali, ale treba za 5% puvodni hodnoty. Amnestii jim pak udelil prognostik UV KSC ve funkci prezidenta, kterou dostal pri volbe po vyhruzkach jeho odpurcum v parlamentu a ti ustoupili (nekteri se dali koupit). Kvuli majetkum v privatizaci se v devadesatkach vrazdilo jak na bezicim pasu. Ke vsemu kauza topnych oleju a okradani statu na danich byla opravdu tresnicka na dortu "privatizace". V dnesni rozpolcene dobe se samozrejme nejvetsi spina hleda na panu Babisovi a to vse je v rezii jeho odpurcu jako Bakala(Aktualne), Kretinsky (CNN Prima, Reflex), Rebicek, mazanek, kolibrik atdatd. Ti vsichni vyuzivaji zakony platne pred r.89 ke svym spinavym kseftum a nic se na tom nezmenilo a nezmeni. Musely by se prevzit kompletni osvedcene zakony ze statu vyspele zapadni civilizace (napr. Rakousko), coz samozrejme ti zvoleni zastupci v parlamentu nikdy nepripusti. Jen se mimochodem ptam, jak muze byt soudce z lidu pred r.89 najednou predsedou US? Muze, jmenoval ho tam jeho dlouholety kamarad z Prognostickeho ustavu UV KSC. Pro zajimavost byli vsichni soudci byvale DDR zbaveni talaru a nahradili je ze zapadni casti Nemecka. Proc asi?

4 10
možnosti
RC

asi vam uniklo ze Babis je v politice kolik let ale ty "predlistopadove" zakony nezrusil

- k soudcum: v Nemecku to slo protoze meli nahradu (a mohli se na to pripravit), u nas novy "cisty" soudce trva jak dlouho? studium, praxe, postup od nejnizsiho levelu az k US. to bysme tu x let byli bez justice

6 1
možnosti
RP

Přesně vystiženo o té závisti.

Před léty DEMO strany našly v českém prostředí velice účinný cíl, tu závist a na jeho základě postavily Antibabiše. Neboli místo toho, aby se DEMO strany staly svou prací na sobě lepší, dělaly svou prací Babiše v očích lidí horší.

4 13
možnosti
PK

Viděl jste Babišův výlev na nedělní tiskovce? V životě jsem snad neslyšel nic horšího, tolik zla, lží a špíny. Viděl jste výrazy těch lidí, co stáli okolo něj? V nich nebylo nic jiného než čiré zlo a nenávist.

Sledoval jste, co provedl svému synovi? Ačkoli po něm soud nijak nebažil, on jej opakovaně k soudu povolával, chtěl nové a nové posudky, a snažil se z něj udělat nepříčetného a nesvéprávného kri.la. A ačkoli nezávislí znalci shledali jeho stav naprosto v pořádku a nikaj ovlivněný svou nemocí, Babiš se jej opakovaně snažil shodit. ŽÁDNÝ normální rodič by svému dítěti nic takového neprováděl, něčeho takového je schopna jen naprostá zrůda. A i soudce to ve svém rozsudku uvedl. A o jeho zavlečení na válkou postižený Krym ani nemluvě. Který rodič by pro svého syna udělal takové "dobro"? ;-€

A otázka na závěr - co dobrého kdy Babiš udělal pro tuto zemi a lidi? Stačí pár základních bodů. Zatím jsem NIKDY na tuto otázku nedostal odpověď. Reakcí byl vždy pouze zlý plivanec zcela mimo téma nebo agrese.

19 4
možnosti
IL

I92v84a12n 47L46a83c41k71o

20. 1. 2023 12:53

Pokud se domníváte, že na Babišovi vadí lidem nejvíce jeho majetek, potom nejste příliš bystrá. A asi bych nechtěl znát váš hodnotový žebříček.

22 4
možnosti
Foto

Inu dobrá, nesdělím Vám své priority...;-)

3 0
možnosti
JB

J33a95n 16B70o32r35e80k

20. 1. 2023 12:29

100 % souhlas.

Soudruh Pavek zil, zije a bude zit cely zivot ta erar.

2 9
možnosti
HH

:D:D dobré chucpe..na rozdíl od ANOfertu, který vůbec nežije z dotací:D

9 3
možnosti
Foto

J55a80n 60Š54i84k

20. 1. 2023 12:14

Máte pravdu o té závisti. Česká společnost je jí prorostlá až do morku kosti. Tolik lidí má před očima jen peníze a nedokáže si představit, co druhý musel obětovat nebo čím daleko dražším musel zaplatit. Co se týká slov Petra Pavla, neviděl jsem a nemohu soudit, neznám kontext ani jsem neslyšel jeho slova doslovně. Článek a mnohé komentáře tady však svědčí znova o tom, jak moc chce společnost ideálního člověka na prezidentském postu. Žádný takový není. Není jím ani Babiš, ani Pavel, ani nikdo jiný. Každý člověk má své přednosti a nedostatky a každý občas plácne něco, za co se v budoucnu stydí. Tady jde o to, co ten či onen kandidát vyzařuje, zda vyzařuje dobro či zlo a jak cítíme myšlenky. Tohle cítíme každý jinak, dle své míry empatie. Kdo ji nemá volí rozumem a ten závist zatemňuje. Jedna věc je však pro každého stejná. Nikdo není dokonalý a bez chyb. Hezký den

5 1
možnosti

Srdečně pochybuji o tom, že odpůrce Babiše k tomu žene závist. Nikdo není dokonalý, ale pan Babiš je nedokonalý víc, než je zdrávo. To je to, co jeho odpůrcům vadí, ne jeho majetek (i když jeho prapůvod je hodně v mlhách).

13 3
možnosti
PK

Seniorko, proberte se! To jsou takový kraviny, co v článku píšete. Snažíte se tam dát nějakou logickou myšlenku, ale vůbec se vám to nedaří. Vy taky patříte k těm zmanipulovaným ANOsektou, viďte ... Rv

24 5
možnosti
Foto

Ale no (až přímo Aleno = humor), tak zmanipulovaná fakt nejsem. A nebyla jsem to já, kdo Babišovi předhazoval výsledek a prachy posledních dvou let...;-)

0 5
možnosti
RC

Zavist k bohatstvi? Vy jste nejspise nepobrala, co Pavel rikal. Nevyplyvalo by z toho, ze by mu vadilo bohatstvi.

Mluvil o tom, ze Babis z pozice opozicniho politika kritizuje vladu za zdrazovani potravin, pricemz ale Babis na zdrazovani VYDELAVA a bohatne (a sam zdrazuje).

Jinymi slovy - i zde se ukazuje, ze stret zajmu je proste problem.

18 4
možnosti

Už zase ta oblíbená mantra o závisti. Nic lepšího vás vážně nenapadlo? :-)

16 1
možnosti
  • Počet článků 93
  • Celková karma 30,04
  • Průměrná čtenost 2244x
Jsem recesistka, poměrně sarkastická, přesto na všem to lepší hledající (což už mě přestává bavit) ... a už jsem 69 +

Seznam rubrik